Ius Iuventutis

January 8th, 2009

Domeniul virtual al Cercului de Drept Ius Iuventutis -docendo discimus-
Universitatea Petru Maior din Targu Mures

Jurisprudenta CEDO in limba romana

Site: http://iusiuventutis.blogspot.com/

Costel Galca - specialist in dreptul muncii

January 7th, 2008

Il stiu pe Costel Galca de pe vremea cind eram studenti la drept (in facultati diferite), dar era la fel de activ si incisiv ca si astazi.

Tocmai de accea imi face placere sa remarc nu doar blogul lui Costel despre dreptul muncii, dreptul securitatii sociale, dar si altele, ci si primul numar (aparut online in intregime !) din Revista de dreptul muncii si dreptul securitatii sociale nr.1/2008, creata si insufletita tot de Costel.

Mai multe bloguri juridice

August 14th, 2007

Observ cu deosebita placere ca in ultimele luni se mareste numarul blogurilor juridice sau mai putin juridice scrise de avocati sau chiar judecatori. (evit sa anunt imediat cum a aparut un blog, pentru ca cred ca este importanta constanta in scriitura pe virtual)

Puteti sa gasiti o parte din ultimele insemnari la juridice.ro, sau va puteti abona la fiecare dintre autorii preferati.
Sa-i nominalizam asadar pe judecatorul Cristi Danilet care sunt sigur ca are multe interesante de spus, inclusiv despre legaturile dintre CSM, Teoctist si Pittis, pe avocata Andreea Lisievici cu un "blog aproximativ juridic" ce pune paie pe foc cu marca Columbeanu dar si pe Drept la tinta - blog de avocat Anamaria Martin care ne explica cum e cu intalnirea cu judecatorul sau pe la Registrul Comertului.

Sa nu uitam insa sa anuntam si noul blog de pe legi-internet.ro tinut de Adela Danciu care ne explice ce si cum cu Guvernarea Internetului sau Internet Governance.

Si sa incheiem cu mentionarea textului preferat de pina acum scris de jud. Gheorghe Morosanu - Unghiera Nesimtitului. Fabulos !

LLRX.com

February 28th, 2007

Articole juridice si tehnice pentru juristi, bibliotecari si firme de avocatura.

Asociatia `Henri Capitant` - Romania

June 21st, 2006

Pagina web a Asociatiei `Henri Capitant` a prietenilor culturii juridice franceze - Romania

Reinfiintata din data de 22 martie 2003.

Sfera Juridica

June 19th, 2006

Editura Sfera Juridica ofera carti juridice de calitate. Posibilitate de a comanda direct de pe site.

Avocatura.com

November 15th, 2005

Portal juridic adresat comunitatii juridice si nu numai. Aici gasiti cel mai mare forum pe teme juridice, peste 12.000 de spete, cele mai noi stiri juridice, recenzii, legislatie uzuala, listele complete de avocati, juristi, notari, executori, experti, lichidatori si magistrati.

Drept si Noile Tehnologii

November 1st, 2005

Unul dintre cele mai importante portaluri de limba franceza pe segmentul de drept& tehnologia informatiei si comunicatiilor.