« Magia lui Petre TuteaCel mai frumos nume de strada - Cuibul cu Dor »

3 comments

Comment from: marius margina
marius margina

Este adevarat ca nu sunt obligatorii,dar pentru 4-5 lei ne protejam viata.Hai sa nu facem numai ce este obligatoriu, ci sa ne gandim si la viata noastra.Multi au fost loviti de masini pentru ca stationau pe carosabil pe timpul noptii si efectuau lucrari la masina (chiar si autoturism)si nu au fost vazuti de catre alti conducatori auto.Sa ne gandim la ce e mai bine pentru noi.

10/03/07 @ 14:07
Comment from:
Bogdan

As fi de acord cu tine, daca nu as fi scris insemnarea asta dupa ce am discutat cu 3 taximetristi care se laudau ca si-au luat si ei vesta ” ca asa scrie la lege". Acelasi text l-am vazut sapt trecuta la un “raid” al politiei aratat la televizor : Majoritatea din cei opriti se bucurau ca au vesta, dar nu avea ceea ce ESTE obligatoriu : trusa medicala si extinctor. Morala : aceeasi ca mai sus.

12/03/07 @ 11:11
Comment from: Cata R
Cata R

As fi foarte interesat daca mi-ar putea argumenta cineva care este justificarea legiuitorului in a obliga doar pe conducatorii autovehiculelor de tonaj mare sa poarte vesta reflectorizanta. Nu este evident ca vesta respectiva are menirea sa protejeze viata celui care este nevoit sa opreasca, indiferent cine ar fi el? Valoreaza mai mult viata unui camionagiu?

15/03/07 @ 11:39


Form is loading...