« Da delete la ura !Bancile si siturile lor »

7 comments

Comment from:
Liviu

Hm, daca ma gindesc la emigratia Irlandei(in lumea noua, ori in lumile noi ale “metropolei” engleze, mai bine spus) ori la cea scotiana, numerele romanesti nu sint deloc exceptionale.

Totusi, pentru Romania, cred ca procentul celor plecati este exceptional.

Sa speram ca pe unii dintre cei plecati ii vom vedea inapoi, totusi!Ar putea contribui enorm la “ridicarea” Romaniei.

01/01/07 @ 04:32
Comment from:
Bogdan

Asa cum rezulta clar si din studiu, cei care au plecat sunt in mare majoritate cei cu studii medii pentru munca de jos.
Ceea ce e imbucurator este insa schimbarea mentalitatii acestora in multe cazuri - ideea ce a-ti lua viata in propriile maini capata sustinatori si nu cea ce post caldut la stat.

04/01/07 @ 17:30
vrabie oana

da. sunt una din aceia care s-au intors acasa si nu dupa un an sau doi ci dupa NOUA si cu familia mai numeroasa. iti trebuie foarte mult curaj si optimism valabile si cand emigrezi si cand te intorciin tara. succes tuturor indiferent de alegerea facuta

19/11/08 @ 21:49
Comment from: Tina
Tina

In prezent lucrez la un proiect de cercetare si educatie pe tema aceasta. M-ar ajuta foerte mult raportul in faza de cercetare.
Cum as putea face rost de raportul integral?

22/06/09 @ 12:36
Comment from: Relu
Relu

Studiul de care spui nu este foarte reusit - de fapt, autorii redescopera roata si apa calda. Dar, ce este drept, stirile si cercetarile de genul asta fac deliciul ziaristilor, poate pentru ca sunt lesne de procesat. Lucrez de 9 ani in domeniul asta al migratiilor si stiu ce spun.

17/08/09 @ 14:10
Comment from:
Bogdan

Relu, se poate sa ai dreptate - dar cred ca interventia ta era mai valoroasa daca ne dadeai si ceva referinta cu privire la cele adevarat utile, din punctul tau de vedere.

21/08/09 @ 16:12
Comment from: Lidia
Lidia

ai idee care sunt liderii care au determinat fluxurile migratorii?

28/11/12 @ 16:10


Form is loading...