« Ce gasesti pe bloguri si nu gasesti pe TV...Trecut si prezent prin citeva imagini »

5 comments

eternity

nici nu poti gasii pentru ca fiecare aplicatie este personalizata. in likul de mai sus sunt si preturi

16/04/07 @ 15:11
Comment from: George Ion
George Ion

Cu privire la informatiile cautate pot sa-ti dau o informatie nu prea fericita.
In general toate investitiile mari de parcuri eoliene se realizeaza pe mai multe etape si totodata pe durata a mai multor ani. Acest tip de investitie depinde in general de conditiile de mediu (puterea medie a vantului, directia etc.), conditii care trebuie masurate intai pe perioana a cel putin un an, conditii care vor furniza datele pentru alegerea viitoarei investitii precum si numarul de generatoare, dimensiunile lor (ma refer a puterea generatorului eolian), distanta de amplasare dintre stalpi, directia de orientare, si nu in ultimul rand aceasta investitie e conditionata de aria disponibila pentru realizarea fermei eoliene.
Sper ca ti-am putut fi de ajutor.
Spor la cautare :)

26/04/07 @ 23:02
Comment from:
Bogdan

Mersi.. cred ca m-am oprit cu cautarea pentru ca - din cite inteleg - nu prea este o solutie (deocamdata) pentru uz personal, ci doar pentru uz industrial.

02/05/07 @ 17:35
Comment from: Energieverde
Energieverde

salut,
tocmai pentru ca am ajuns la aceeasi concluzie ca si tine legat de sursele de informare despre energie verde (si in special energie eoliana) facem blogul energieverde.wordpress.com.
Nu sunt date solutii la cheie dar in schimb dorim sa fie un agregator de continut cat mai bun.
Daca doresti poti sa sprijini acest proiect prin includerea in blogrollul tau.
multumesc

04/07/07 @ 01:01
Comment from: Ovidiu  
Ovidiu

Din nefericire …sa produci ,,energie verde ” la nivelul consumului nostru normal este ca si cum ai vrea sa produci un bitcoin . Adica consumi resurse financiare imense pentru a obtine nimic . In final nu castiga decat cine iti vinde echipamentul , ca la buzunarul nostru nu se vede nimic . Ideea e buna , dar de pus in practica …e ca si cum ai vrea sa produci un perpetuum mobile . Ar fi bine sa scri un articol si despre gaselnita secolului ,, bitcoin “.

16/05/14 @ 13:24


Form is loading...