« 5 chestii despre mineBratislava in Decembrie »

16 comments

Comment from: Andrei Moldovan
Andrei Moldovan

Sper sa nu par stupid dar totusi voi intreba. Se poate vinde spatiu de pe o pagina web cu factura, chitanta si contract de vanzare - cumparare? Ca ulterior sa se poata revinde.

Va multumesc!

06/02/07 @ 21:10
Comment from:
Bogdan

Da, pari stupid pentru ca nu are rost sa intrebi printr-un comentariu la o insemnare care nu are legatura cu intrebarea ta.
Daca vrei sa trimiti un email, mai bine cauta adresa de contact.

07/02/07 @ 09:54
Musoiu Agota etelka

Buna ziua.
Scriu un website despre cosmetica.Linkul am dat mai sus.Este in constructie dar se poate accesa ca nu permite sofwerul ca sa ascund.Inaite de a va intreba am studiat dreptul intelectual,si totusi nu reusesc sa incadrez munca mea.Pentru continutl website-ului meu am accesat alte site-uri de specialitate din Franta,SUA,Marea Britanie,Brazilia.Am tradus din engleza ,franceza ,spaniola ca sa am subiect cat mai profesionist.Am descarcat imagini de pe aceste site-uri.Am citit privacy policy a siteu-lui,desigur mentioneaza fiecare ca e proprietatea lor continutul.
totus am nevoie de imagini si text,doar fara asta ce as putea sa scriu in site ?
In cazul site-urilor care vand imagini e simplu sa le platesc.
Multumesc ca va obositi cu acest site si colaborati cu noi ,cititori.
O zi buna sa aveti.

08/07/09 @ 18:27
Comment from: claudiu
claudiu

poate ne spui parerea ta despre partidul piratilor:
partidulpiratilor.ro

24/07/09 @ 23:19
Comment from:
Bogdan

Sunt in continuare uimit de insistenta cu care oamenii lasa comentarii la aceasta insemnare fara sa o citeasca si sa o inteleaga.
Si parca vor sa dovedeasca ca chiar doresc sa fie stupizi. Pina acum le-am sters, dar cred ca e bine sa ramina.

Pentru cei care totusi nu pricep: exista o adresa de email de contact pe site, comentariile la o insemntare TREBUIE sa aiba legatura cu insemnarea. Logic, nu ?

28/07/09 @ 17:31
Comment from: marius
marius

Platesc o firma pentru a-mi face un program de calculator pentru invatarea limbii engleze. Dupa ce este gata vreau sa imi fac drepturi de autor pentru a-l putea revinde. Va rog sa imi spuneti de ce acte am nevoie pentru a-mi putea face drepturile de autor si care este pretul. Astept raspunsul D-voastra. Va multumesc!

02/09/09 @ 17:50
Comment from: qola  
qola

pai ar trebui sa faci cam multe brosuri din astea… nu? … dar merita??!
eu m-am lasat pagubas cand am primit un raspuns de genul: dar daca are formular nu inseamna ca ma poate ajuta?
si daca nu te-ai saturat de educatie, iti propun ceva:
in loc de butonul “Trackback", mai bine pui direct o redirectare de 30 de secunde pe link, pentru completarea formularului; asta pentru cei de mai sus.

in rest, digitizare analoaga superlativa,
Gabi

17/12/09 @ 18:38
Comment from: frosa
frosa

Sexul virtual este interzis de lege?

30/01/10 @ 13:43
Comment from: frosa
frosa

Scuze, nu am stiut cum sa postez aici o intrebare si am dat buzna… multumesc pt. intelegere

30/01/10 @ 13:45
Comment from: Roxana.Nicoleta
Roxana.Nicoleta

Buna seara! Este cam tarziu pentru mine dar… am o intrebare.. sa imcep cu inceputul.. in data de 18.03.2011 in jurul orei 20 am fost scoasa de pe id-ul meu de messinger de cineva care ma informat cam ceea ce scrie la “Notificarea privind incalcarea securitatii datelor” si vreau sa stiu defapt ce se intampla. Am fost anuntata sa nu “ma panichez” ca imi voi recupera id-ul in 48 de ore[2 zile]. As dorii sa aflu mai multe informatii. Sincer nu am stiut unde sa intreb sau sa spun asta. Sper ca am intrat unde trebuie. Pot primii informatii pe adresa roxxy_piink_star@yahoo.com . Va multumesc! Mentionez in orice caz ca nu am 16 ani impliniti.:-??

20/03/11 @ 00:57
Comment from: Roxana.Nicoleta
Roxana.Nicoleta

Tin sa mentionez ca mi s-a adus la cunostinta, dar nu stiu sigur, daca era vorba de numele dv. sau nu. In orice caz sigur bogdan era prenumele.

20/03/11 @ 01:02
Comment from: Florin
Florin

Salut…as vrea sa imi fac un site cu stiri…si daca as lua stirile de pe protv.ro de exemplu ..ar fi o problema daca mentionez sursa……sau de exeplu este o conferinta de presa libera pe care o transmite protv.ro…iar daca eu iau doar textul( ce spun oamenii in conferinta) fara a pune video si il sciru pe situl meu…este vreo problema

06/06/11 @ 23:17
Comment from: ioan muslea
ioan muslea

Buna ziua. as dori sa imi spuneti daca e LEGAL sa indic (intr-un articol despre Istoria Jazzului)URL-ul unei melodii sau piese care figureaza & poate fi ascultata/vazuta pe Youtube.
Va multumesc

Ioan Muslea

05/01/12 @ 10:19
Comment from: janina
janina

Buna ziua, nu am gasit legislatie despre comertul afiliat, acele pers. care recomanda produsele altora fara sa detina un magazin online.Ce legi, taxe si impozite presupune aceasta activitate?

17/05/15 @ 10:51
Comment from: Ionelia
Ionelia

Cum procedez in cazul in care constat ca factura de telefonie mobila mi a fost încărcată!?

Cum sau cine poate evalua daca traficul de date înregistrat de compania mobila a fost făcută corect?

Exista o lege care protejează consumatorul?

Mulțumesc
Ionelia

13/12/15 @ 18:39
Comment from: Andrada  
Andrada

Salutare! Poate e ceva stupid si foarte simplu dar mie imi da batai de cap . Este vorba despre facebook , prietena mea are o functie activata cred pentru ca ea nu poate vedea pagina (cronologia) sau postarile unei anumite persoane dar acea persoan poate vedea pagina si postarile prietenei mele . Ce sa fac ca si ea sa poata vedea postarile si pagina acelei persoane?

23/11/16 @ 16:06


Form is loading...