« Migratia romanilor 1990 -2006Articole interesante »

3 comments

Catalin

Salut, Bogdan.

In primul rand multumiri pentru sugestii. Cat priveste reactia utilizatorilor fata de siturile bancilor, am luat in calcul aceasta varianta, precum si testarea receptivitatii celor care se ocupa de situri pe diferite cereri, insa pana la urma am renuntat la aceste criterii care puteau fi considerate prea subiective si am zis sa evaluam exclusiv ce se vede pe Internet.

Nu mi se pare ciudat ca o companie privata sa faca o analiza a unui sector de activitate, dat fiind ca e domeniul la care ne pricepem. Si, tocmai pentru a nu exista vreun conflict de interese, am luat (si vom lua si pe viitor) domenii in care nu avem clienti. In lumea astea cele mai bune analize sectoriale sunt facute de entitati private, dupa parerea mea. Evident, este important sa nu aiba un interes ascuns.

Sincer sa fiu, am primit o serie de feedbackuri pozitive de la o serie de oameni din banci, inclusiv de la unele plasate in zona inferioara a clasamentului, ceea ce ne indeamna sa continuam.

Fireste, metodologia de analiza poate fi oricand imbunatatita.

20/12/06 @ 19:36
Comment from:
Bogdan

La chestia cu adresa de email, am zis-o pentru ca, din pacate, de cite ori am scris la banci niciodata nu am primit un raspuns. Sau l-am primit dupa 7 zile :-D

Pt chestia cu analiza sectorului, este bine sa puneti un disclaimer in acest sens in studiu, tocmai pentru a demonstra impartialitatea sa.

Bafta in tot ce faceti :-D

20/12/06 @ 20:06
Catalin

Multumesc pentru urari, Bogdan. Si sarbatori fericite! :)

21/12/06 @ 15:57


Form is loading...