Stiri si informatii fierbinti din Republica Moldova.
« "SRS Femida"Expert APE propune crearea unui website cu informatii despre fondurile alocate Moldovei de comunitatea internationala »

ATIC: Noi oportunitati si perspective pentru domeniul IT din Moldova

  07/12/10 09:01, by , Categories: e-securitate, e-tehnologii

Reprezentantii Asociatiei Nationale a Companiilor Private din Domeniul TIC (ATIC) participa in perioada 27 Noiembrie – 20 Decembrie 2010 in cadrul unei vizite de studiu in Statele Unite ale Americii. Vizita, organizata in cadrul Programului „International Visitors Program”, finantat de Guvernul SUA, isi propune sa faciliteze transferul de experienta, viziuni si initiative in domeniul TIC.

Pe parcursul a 3 saptamini, Veaceslav Cunev (Deeplace), Radu Grosu (Endava), Andrei Ricov (Kvazar Micro), Oleg Macari (F-line Technologies) si Ana Chirita (ATIC) vor participa la o serie de intrevederi ce tin de activitatea sectorului TIC din SUA in orasele Washington DC, New York, Pittsburgh, San Francisco si Austin.

Intilnirile planificate includ agentii guvernamentale, asociatii TIC, companii de consultanta, companii TIC, fonduri de capital, etc.

Participantii vor avea posibilitatea sa acumuleze cunostinte privind structura, activitatea si tendintele companiilor IT americane, principiile educatiei si administrarii afacerilor, colaborarea si cooperarea in cadrul clusterului ICT si beneficiile pe care le comporta acestea pentru fiecare actor, obtinind o viziune

pertinenta asupra potentialului tehnologiile de ultima generatie de a contribui la dezvoltarea societatii.

Intrunind 29 de companii din domeniu, Asociatia Nationala a Companiilor Private din Domeniul TIC este o asociatie non-comerciala care promoveaza dezvoltarea si sporirea competitivitatii sectorului TIC din Republica Moldova prin interventii consolidate si ajustate la cerintele si necesitatile reale ale domeniului.

This entry was posted by and is filed under e-securitate, e-tehnologii.

No feedback yet


Form is loading...

August 2020
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 << <   > >>
Blog juridic al lui Dumitru Purici dedicat stirilor de ultima ora in domeniul tehnologiilor informationale si criminalitatii cibernetice din Republica Moldova.

Search

  XML Feeds

Web Site Engine
 

This collection ©2020 by Dumitru Purici

Contact | Help | b2evolution skin by Asevo | Free CMS