« Idolul meu: Ioan ChirilaSorin stie Politica 2.0 »

2 comments

Comment from: Mihai Buha  
Mihai Buha

Am urmatoarea rugaminte pentru tine: aproape as vrea si eu sa-l votez, da’ ma tine un articolul asta inept din EVZ ( http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/818769/Neutralitatea-internetului-loveste-Romania/ ), care il citeaza fara context. Daca tot il cunosti pe VP, fa-mi te rog rost repede de contextul in care VP a spus aia. Repede inseamna pana maine seara, cand o sa ajung in localitatea de domiciliu, sa votez.

28/11/08 @ 21:39
Comment from:
Bogdan

Scuze Mihai - dar in primul rind ca nu sunt agentul sau electoral, nici comisarul sau de presa si cu atit mai putin interpretez ce si cind a spus VP.
In al doilea rind - eu personal nu inteleg deloc articolul din EVZ - citeaza un proiect al UE, fara sa-l nominalizeze ca atare astfel incit mi se extrem de slabut facut.

Texte ca : ” Reglementări precum „neutralitatea internetului“ nu vor face decât să scadă investiţiile în domeniu, avertizează scepticii acestui concept. Pentru România, aceste efecte se vor resimţi şi în domeniul dezvoltării accesului la noi aplicaţii, precum serviciile bancare on-line, accesul la serviciile medicale sau la proiecte menite să reducă birocraţia, precum ghişeul unic. ”

imi arata ca autorea nu a inteles absolut nimic din acesta dezbatere.

28/11/08 @ 23:04


Form is loading...