Archives for: "March 2007"

Radu Tudorache la Google

March 28th, 2007
Tocmai am citit o stire de pe Hotnews prin care aflam ca : "Google, principalul motor de cautare pe Internet, a anuntat miercuri ca a numit primul sau consultant pentru Romania in persoana lui Radu Tudorache." Probabil ca nu prea multi din lumea online… more »

Harta Bucuresti interactiva

March 22nd, 2007
Am descoperit cea mai buna harta interactiva a Bucurestiului pe care o gasiti la http://www.salutbucuresti.ro/planoras/index.php Imi place indeosebi optiunea de a-ti stabiuli o locatie, pe care apoi o poti trimite prin mail sau YM tuturor amicilor cu… more »

Magia lui Petre Tutea

March 21st, 2007
Am ramasa teribil de placut surpins sa gasesc pe site-ul romanesc de sharing video - Trilulilu un videoclip cu Petre Tutea si unul despre relatia Tutea-Cioran.. Am gasit apoi si mai multe pe Google Video. Sunt extrem de bucuros ca aceste interviuri cu… more »

Vestele reflectorizante nu sunt obligatorii !

March 9th, 2007
Asta e din categoria : Ati mintit poporul cu televizorul Mergeam azi pe strada si ma uitam la masinile parcate si cam 8 din 10 aveau cite o veste reflectorizanta fie imbracata pe un scaun. E adevarat ca la televizor cind s-a facut "reclama" la noul Cod… more »