Archives for: "February 2007"

Cel mai frumos nume de strada - Cuibul cu Dor

February 28th, 2007
l-am intilnit intr-una din ultimele zile ale anului trecut. Se numeste Intrarea Cuibul cu Dor si este in Baile Olanesti, pe undeva nu departe de biserica lui Horea. Era o straduta ca oricare altele, cu un semn clasic, dar care mie mi s-a parut de o… more »

Accidentele rutiere plaseaza Romania in topul UE

February 19th, 2007
O stire interesanta, si pe care nu am gasit-o in media clasica, ne arata ca Romania este pe locul 2, cu 749 persoane ucise in accidente rutiere la 1 milion de calatori cu masina. Pe locul 1 e Letonia cu 752. Pe ultimul loc in UE e Malta cu doar 61 !… more »

Vulcanii noroiosi

February 9th, 2007
Vulcanii Noroiosi se afla in Jud. Buzau in localitatea Berca. Am fost in Ianuarie, profitind de vremea buna dintr-un weekend. E bine de stiut sa sunt de fapt in 2 locatii diferite ( de fapt 3, dar una este mai departe) - Piclele Mari si Piclele Mici. Am… more »

5 chestii despre mine

February 3rd, 2007
Andrei va roaga sa scriu 5 chestii despre mine. Am zis ca postez pe blogul asta chestii personale si il las pe cel de Drept&Internet sa se ocupa doar de nisa asta. Here we go : 1. Sunt un mare fan al echipei Univ. Craiova. In perioada liceului si a… more »

Cum pui o intrebare pe o lista de discutii sau forum ?

February 2nd, 2007
Asta este OBLIGATORIU de citit pentru oricine scrie pe o lista de discutii, forum sau chiar trimite un mail pe adresa de contact ! Cum se pun întrebări în mod inteligent… more »